Industriële houtbescherming

Indulines Premium Coatings - Coating Systems voor houten ramen & deuren

Ramen en deuren van hout zijn nog steeds een evergreen. De baanbrekende innovaties van onze indulines Premium Coatings houden eeuwig jong.

Deze coating systemen ontstaan elegante en uiterst duurzaam oppervlak. Indulines Premium Coatings staan voor de hoogste kwaliteitsnormen - op basis van moderne materialen.

Lakken en verven, hout lakken en beitsen moeten hun kwaliteit te bewijzen in het spanningsveld tussen de robuuste stabiliteit, optische schittering en de legitieme eisen van de omgeving van vandaag.

Als een oude partner van de houtverwerkende handel, van timmerlieden, schrijnwerkers en timmerlieden, van hout bouwbedrijven en schilders gespecialiseerde bedrijven, Remmers hecht veel belang aan dit baanbrekende oplossingen te ontwikkelen en aan gebruikers van de hand te bieden. Opnieuw en opnieuw de vordering op technologie en kwaliteit leiderschap kon worden aangetoond.

7 Mijlpalen voor raam coatings en edele oppervlakken

  • Core-shell bindmiddel voor de toplaag van houten ramen
  • UV-uithardende coating systemen voor houten ramen
  • Holzverfestiger met bescherming tegen blauwschimmel en rot microfoam armen coatings met "max. Bubble diameter = 0% "
  • RSG: - onder de garantie 10 jaar geen opknappen meer!
  • Lak speciaal voor hout-aluminium ramen en deuren
  • Know-how transfer van watergedragen coatings voor buiten naar binnen aqua verf. Wat overtuigde de buitenkant, de binnenkant heeft een fortiori.
  • Systeemconcepten voor het coaten van hout

Het brede assortiment van kwalitatief hoogwaardige verven en vlekken maakt Remmers ook voor interieurs, meubels voor timmerlieden en een full-range. Richtinggevend zijn de op water gebaseerde systemen die al voldoen aan de strenge richtlijn decoratieve verven van morgen.

Zij zijn echter chemische en mechanische belasting op zo stabiel dat ze niet vergeleken met conventionele oplosmiddelhoudende producten niet dragen. De bijzondere kracht ligt in het feit expressief om de natuurlijke schoonheid van het hout te benadrukken: helder of in elke gewenste toets.