Kennis doorgeven, partnerschap versterken

Kennis doorgeven, partnerschap versterken

Naar de klant toegaan, niet alleen om producten te leveren maar ook om gezamenlijk succesvol te zijn. Dat is al sinds de oprichting de rode draad in onze onderneming en is nu belangrijker dan ooit. De meest innovatieve technologieën en intelligente productsystemen zijn afhankelijk van hoe de verwerkers er mee omgaan. Wij bieden u scholing en opleiding. Ons scholingsaanbod en onze kennisoverdracht biedt niet alleen onze medewerkers de mogelijkheid om up-to-date te blijven, maar ook onze klanten en partners. Hiermede houden wij het niveau hoog.

De Bernhard Remmers Academie voor de prof in de bouw

De Bernhard Remmers Academie, een Europees instituut voor vakmensen op het gebied van onderhoud, renovatie en restauratie. Dit is een initiatief van de Duitse Stichting Denkmalschutz en de oprichter, Bernhard. Remmers.

Gedenkwaardige bescherming van monumenten door topprestaties

Om de twee jaar verleent de academie de Bernhard Remmers prijs voor bijzondere prestaties in de monumentenzorg. Op de Denkmal, de Europese beurs voor restauratie, monumenten en stadsvernieuwing in Leipzig worden vaklieden, architecten, monumentenzorg en opdrachtgevers voor hun bijzondere prestatie in de monumentenzorg onderscheiden.