Innovatie van kelder tot dak

De beste manier om je marktaandeel, waar sprake is van een hevig concurrentie, te vergroten is eenvoudig. Zorg ervoor dat je de beste bent. Dat is exact wat wij eisen van onze productsystemen.
Mede door onze innovatiekracht geven wij de markt vorm en leveren wij een bijdrage tot het succes van onze klanten. Een derde van onze omzet realiseren wij met vrij nieuwe producten en/of systemen, welke nog geen 5 jaar oud zijn.
Wij zijn ervan overtuigd dat het beschermen van bouwwerken een zeer verantwoordelijke en belangrijke opdracht is voor ons.
Dat is ook wat onze partners, klanten en opdrachtgevers van ons verwachten. Bouw- en houtbescherming preventief of curatief is bij ons altijd duurzaam.

Kelder- en fundamentafdichting en -onderhoud

Een afdichting van nieuwbouw moet het gebouw duurzaam tegen indringing van vocht en opname van water beschermen. Dit kan alleen effectief en duurzaam met een goed systeem. Remmers is de specialist bij uitstek voor nieuwe en oude gebouwen, uit voorzorg en als nazorg, horizontale en verticale afdichtingen. voor elke belasting, van eenvoudig bodemvocht tot drukkend water.

Gevelbescherming en -onderhoud

Remmers is wanneer het om gevels gaat de echte specialist. Hoe individueler en complexer het probleem, des te beter komen onze sterke punten naar voren en tot z’n recht. Productsystemen van de allerbeste kwaliteit in combinatie met de specifieke kennis bij het beschermen en in stand houden van elke ondergrond. Ook in Cultureel erfgoed heeft Remmers internationaal grote befaamheid verkregen.

Monumentenzorg - restauratie

Gebouwen onderhouden, onderhouden in dienst van Monumentenzorg is zonder twijfel de hoogste discipline in de bouwbescherming. Wat dat betreft is Remmers de nummer 1 in Europa. Wie deze opgave niet alleen vanuit technisch oogpunt bekijkt, maar het ook voor elkaar krijgt met behoud van het oorspronkelijke, is in staat om ook in de vaak heel problematische monumentenzorg “normaal” voorkomende problemen op te lossen. 

Binnengevelisolatie en wandafwerking

Met Remmers iQ-Therm, de intelligente binnenisolatie, voor het energetisch renoveren bespaart u niet alleen energiekosten, u beschermt ook waardevolle gebouwen, verbetert de energiebalans voor een beter en duurzamer milieu. Wandafwerking met kwalitatief hoogwaardige muurverven welke door eigenschappen, o.a. warmtereflectie en kleurstelling, het leefcomfort verhogen. 

Betonreparatie en - conservering

Professionele systemen voor een perfecte rationele betonreparatie en -conservering. Ondanks de extreem goede kwaliteit, eigenschappen en resistentie ontstaan er toch grote schades aan beton, waardoor reparatie en bescherming noodzakelijk is. Verschillende externe en interne invloeden kunnen de eigenschappen en sterktes van beton aantasten en beïnvloeden. De betonreparatiemortels hebben bij Remmers een CE markering. 

Afbouwprogramma

Sinds jaar en dag is Remmers de specialist voor het oplossen van problemen als het gaat om tegelwerk in douches, zwembaden, sauna's, terrassen, industrie e.a. Het volledig geüpdate en uitgebreide afbouwprogramma is zeer omvangrijk.
Het geüpdate afbouwprogramma bestaat o.a. uit egaliseermortels, gronderingen, lijmen, voegmortels, elastische voegvullingen en schuimen.

Beton- en mortelhulpstoffen, lossingsmiddelen

Beton- en mortelhulpstoffen omvat o.a. speciale plastificeerders voor beton als verdichtingsproduct voor waterdicht beton beneden maaiveld en in grondwater.
Lossingmiddelen omvat o.a. zeer effectief universeel verspuitbare lossingmiddelen op basis van plantaardige oliën voor poreus zuigende en niet poreus zuigende bekistingen en zeer goed biologisch afbreekbaar.

Dakbescherming en -onderhoud

Het doet er eigenlijk niet toe hoe het dak er nu uitziet. Met Remmers Dakcoating stopt u het verouderingsproces. Kleine haarscheurtjes worden door de coating gesloten, afgedekt en het oppervlak wordt waterwerend. Door verbetering van eigenschappen heeft Remmers Dakverf E bovendien een preventieve werking t.a.v. algen- en schimmelaangroei. 

Industriële kunstharsvloeren

Of het nu gaat om de vliegtuigindustrie, automobielindustrie, elektronica of gelijk ook welke industrie of commerciële toepassing, wij zorgen ervoor dat u altijd op de beste vloer staat. Overal waar het gaat om de planning, logistiek en bedrijfszekerheid, op onze systemen kunt u vertrouwen. 

Decoratieve kunstharsvloeren

Mogen wij even uw aandacht? De Remmers decoratieve kunstharsvloeren zijn vrolijk, stijlvol, opvallend of uitdagend. Maar nooit saai! De Remmers decoratieve kunstharsvloer onderstreept de uitstraling van uw gebouw. Elegant, eigentijds en decoratief. Verdient uw vloer ook deze prachtige uitstraling? Klassiek, modern of industrieel. De Remmers decoratieve kunstharsvloeren blijven u verrassen.