Passie wordt een professie

Passie wordt een professie

In een branche zoals de bouw met een enorme concurrentie is groei alleen maar mogelijk indien er sprake is van passie. Een goed voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van producten op het gebied van de monumentenzorg bij Remmers. Het begon met de betrokkenheid bij monumenten van de oprichter Bernhard Remmers. Dit heeft ertoe geleid dat Remmers nummer 1 is in Europa op het gebied van het produceren van producten voor het instandhouden en beschermen van ons cultureel erfgoed. Wat weer heeft geleid tot toepassing van onze producten bij middeleeuwse kathedralen, de Rijksdag, de Brandenburger Tor, het tempelcomplex Angkor Wat in Cambodja, Paleis op de Dam, Paleis Noordeinde, St. Servaes Maastricht etc. Het bewijs voor vakmanschap en kwaliteit.

Cultuurgoed koesteren en levensruimte behouden

Wie met de meest onmogelijke opdrachten op het gebied van bescherming van gebouwen overweg kan heeft een passende oplossing voor alle problemen op alle soorten ondergronden, of het nu gaat om herstel van gevels, duurzame afdichting, kunststofvloeren zowel decoratief als functioneel of eenvoudige zaken en daarbij tevens rekening houdend met de milieueisen, beseft exact waar het om gaat. Bij al deze opdrachten gaat het niet alleen om onvervangbare waardevolle gebouwen maar ook om onze levensruimte. Een extra reden waarom onze onderneming het milieu en de prioriteit hiervan hoog in het vaandel heeft staan.

Kennis vakkundigheid, de kracht voor innovatie

Om ook bij zeer complexe opdrachten een betrouwbare partner te kunnen zijn voor de klant is passie alleen niet genoeg. Innovatie en een eigen sterke Research & Development zijn daar onderdeel van en een groot service bewustzijn om samen met onze partners objectspecifieke concepten uit te werken voor een optimaal resultaat. Zo zetten we steeds nieuwe standaards voor technologie, kwaliteit met innovatieve productsystemen van kelder tot dak. Meer dan 50.000 klanten ervaren dat wie gebouwen duurzaam wil beschermen, in Remmers gegarandeerd de juiste en beste partner vindt.
Advies op locatie is een service die bij ons centraal staat.