Houtbescherming en -veredeling

Producten & Systemen

Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil Productprogramma A-Z doming id quod mazim placerat facer possim assum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing Broschuren elit.

Voor elke toepassing het juiste product: onze antifouling en -veredelungsprodukte voor gebruik in binnen- en buitenruimtes zijn voorzien van 5 thema kleuren en leiden gemakkelijk tot iconen voor deze toepassing te begrijpen.

Ons hout vernis assortiment voor de binnenafwerking: NC lak voor de normale spanningen aan de hoge kwaliteit polyurethaan vernis range. En met het beitsen-concept zijn er geen grenzen op het creëren van beitsen kleuren dankzij de individuele modulaire principe.

Onze baanbrekende innovaties houden houten ramen en deuren eeuwig jong. Met onze coating systemen ontstaan elegante en duurzame oppervlakken. Indulines Premium Coatings staan voor de hoogste kwaliteitsnormen op basis van de meest moderne materialen.

In dit geval worden alle huidige technologieën vertegenwoordigd: klassieke afdichtmiddel op basis van acrylaat, neutralvernetzende afdichting op basis alkoxy, moderne MS-polymeren en polyurethaan gebaseerde hechtmiddelen / kleefstoffen en montage schuimen.

We weten hoe complexe constructie problemen op het gebied van de verduurzaming van hout kan zijn en dat ze altijd nodig individuele oplossingen. Ons breed aanbod van hoogwaardige producten krijgt u de vele mogelijkheden bij de hand. Profiteer van meer dan 6 jaar ervaring.